دانشگاه مجازی توت سیاه چه خواصی دارد؟ - دانشگاه مجازی

خواص توت سیاهقطعا همه شما دو نوع معمول توت که سیاه و سفید است را دیده اید. شاه توت هم گونه ای از توت است که بازهم از درخت توت گرفته می شود.توت سرشار از موادمعدنی و ویتامین B و ویتامین C است. همچنین توت برای افراد دیابتی بسیار مناسب است، زیرا قند آن از نوع گلوکز نیست، بلکه از سوربیتول آن است.در ادامه ی این مطلب از تک پزشک تمام خواص توت و مواد مغذی موجود در آن را برای شما برخواهیم شمرد.مواد موجود در ۱۰۰ گرم توتمقادیر زیر برای اندازه ی یک فنجان توت است که ممکن است بین ۱۰۰ تا ۱۴۰ گرم باشد.ماده موجودمقدارکالری۶۲ کالریچربی۰٫۷ گرمقند۷ گرمسدیم۱ میلی گرمکربوهیدرات۱۳٫۸ گرمفیبر۷٫۶ گرمپروتئین۲ گرمآهن۸ ميلي گرمپتاسيم۶۰۰ ميلي گرمويتامين آ۲۸۰ واحدويتامين ب ۱۰/۰۲ ميلي گرمويتامين ب ۲۰/۰۶ ميلي گرمويتامين ب۳۱/۱ ميلي گرمويتامين ث۱۶ ميلي گرمهر ۱۰۰گرم توت خشک ۳۶۰ کالری انرژی تولید می‌کند.خواص درمانی توتهمانگونه که در بالا خواندید، مواد موجود در توت به حدی مفید و زیاد است که طبیعتا مصرف این میوه نیز خواص بسیار زیادی را به همراه خود خواهد داشت.پیشگیری از سرطانتوت ها منبع خوبی از فیتونوترینتی توانا به نام رزوراترول(resveratrol) هستند که در انگور نیز یافت می شوند. محققان معتقد هستند که با کمک این ماده ی غذایی گیاهی می توانند هم از بروز سرطان ها پیشگیری کنند و هم این که با سرطان ها بجنگند.افزایش طول عمرتوت ها به دلیل وجود رزوراترول می توانند موجب افزایش طول عمر افراد شوند.در مطالعات متعددی نشان داده شده است که: رزوراترول موجود در توت ها موجب افزایش طول عمر موش ها شده است.تصفیه ی خوندر طب چینی، توت ها به عنوان یک عامل تصفیه ی خون در نظر گرفته می شوند، به این معنا که خون را تمیز کرده، تولید آن را افزایش داده و به طور کلی موجب تقویت کل سیستم خونسازی می شود.موثر در درمان کم خونیتوت حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین c و آهن است، از این رو مصرف آن برای کسانی که کم‌خونی دارند توصیه می‌شود.تقویت کلیه هادر طب چینی این عقیده وجود دارد که توت سفید موجب تقویت عملکرد کلیه ها می شود.مفید برای معده و کبدیکی دیگر از باورهای موجود در طب چینی این است که توت سفید به طور موثری می تواند کبد را پاک و تمیز کند.خوردن توت سفید برای زخم معده نیز مفید است.درمان یبوستتوت به علت دارا بودن مقادیر بالای فیبر در درمان یبوست موثر است. توت سفید حاوی فیبر فراوانی است، به همین دلیل ملین خوبی است.توت در سهل کردن جریان ادرار نیز نقش دارد.فواید توت سفید برای مودر خیلی از کشورها از توت ها برای درمان و علاج سفید و یا خاکستری شدن زودرس موها استفاده می شود.مصرف توت در دیابتقند موجود در توت سفید برای کسانی که مبتلا به مرض قند هستند ضرر ندارد. به همین علت به آنها توصیه می‌شود به جای قند، چای را با توت خشک بخورند.آنتی اکسیدان قویاین میوه خوشمزه دارای آنتی‌اکسیدانی به نام آنتوسیانید است. آنتی‌اکسیدان موجود در این میوه فواید بسیاری برای سلامتی دارد که یکی از آنها کاهش میزان کلسترول بد خون و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی است.نقش دیگر آنتی‌اکسیدان‌ها پیشگیری از سرطان است، به همین دلیل مصرف توت برای پیشگیری از سرطان توصیه می‌شود.فواید توت در کاهش وزنمصرف این میوه وزن را کاهش می‌دهد. طبق یافته‌های پژوهشگران فیبرهای نامحلول موجود در توت کالری جذب شده در بدن را کاسته و موجب کاهش وزن می‌شود.منبع غنی ویتامین Bتوت به علت داشتن انواع ویتامین‌های گروه B در کاهش و رفع ترس، عصبانیت، خمودی، اضطراب و هیجان موثر است.منبع ویتامین Aویتامین A موجود در توت باعث رشد ناخن‌ها و تقویت چشم می‌شود.موثر در درمان سرفه و آسمبرگ و میوه توت برای رفع سرفه مفید می باشدبرگ و میوه توت برای کسانی که آسم دارند مفید می باشد.فواید توت برای کودکان و سالمندانبه خاطر داشتن کلسیم و فسفر در توت خشک برای لثه کودکان مفید است و تأمین کننده انرژی برای سالمندان است.برای اسید اوریک بالاکسانی که اسید اوریک یا اوره دارند بهتر است به جای قند از توت خشک استفاده کنند.مصرف توت در بارداری و شیردهی:مصرف انواع توت در بارداری ممکن است منجر به بروز حساسیت در جنین شود. لذا مصرف توت خشک در بارداری هیچ منعی نداشته و فواید بسیاری دارد.همچنین مصرف توت در شیردهی باعث افزایش شیر مادر میشود.چای برگ درخت توتدر چین، با برگ درخت توت سفید چای تهیه کرده و معتقدند که این چای به افراد کمک می کند تا بهتر ببینند و بهتر بشنوند.همچنین دم کرده برگ درخت توت، خون را خنک می‌کند و التهاب را فرو می‌نشاند.برگ درخت توت تصفیه کننده خون و خون‌ساز می باشد.کسانی که رماتیسم دارند از چای برگ درخت توت برگ و میوه توت استفاده نمایید.بهترین زمان مصرف توتبهترین زمان مصرف توت قبل از غذا و با معده خالی است.به طور کلی بهترین موقع خوردن توت، صبح ناشتا و یا عصر در فاصله غذای ظهر و شام است که زود هضم می شود و مواد غذایی آن بهتر جذب بدن می شود.معمولا اگر روی غذاهای سنگین مخصوصا گوشتی، آن را بخورند هضم آن مشکل می شود و تولیدنفخ در شکم و روده ها می کند.همچنین بخوانید: خواص توت فرنگیمضرات توت :کسانی که گرم مزاج هستند از خوردن توت خودداری کنند. (بنا به گفته ابوعلی سینا) در صورتی که می‌خواهند بخورند بهتر است بعد از یک ساعت یا ۲ ساعت کمی سکنجبین بنوشند.در هنگام حاملگی از مصرف انواع توت خودداری کنید زیرا ممکن است ایجاد حساسیت کند.زیاده روی در مصرف توت منجر به دل درد و اسهال میشود.طبع توت از دیدگاه طب سنتیتوت شیرین طبع گرم و مرطوب دارد.همچنین بخوانید: خواص آلبالومنبع: هفت گنج

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 512 views بار دسته بندی : خواص مواد غذایی میوه و گیاهان تاريخ : 10 فوریه 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها