دانشگاه مجازی تزیین قیمه با ایده های مجلسی و دیزاین های جذاب برای این خورش محبوب ایرانی - دانشگاه مجازی

خورش قیمه غذایی محبوب و پرطرفدار که یکی از گزینه های انتخابی برای مهمان ها، دورهمی ها و یا حتی وعده های غذایی ناهار و شام در یک روز به یاد مادنی برای خانواده به شمار می رود؛ قطعا تجربه طبخ این غذا یکی از خاطره انگیزترین خاطره های آشپزی شما بوده است؛ تزیین قیمه می تواند تجربه ی خاطره ساز و بینظیر دیگری را برای شما رقم بزند؛ برای این هدف همراه ما باشید.

ایده هایی جالب برای تزیین خورش قیمه

ممکن است برای شما هم اتفاق افتاده باشد که با وجود طبخ یک غذای خوش طعم و لذیذ به دلیل جذاب نبودن ظاهر آن مورد توجه و علاقه ی افراد خانواده، دوستان و مهمانان قرار نمی گیرد؛ اما گاهی یک غذای تزیین شده و زیبا با وجود طعمی متوسط بیشتر استقبال می گردد؛ نکته ای که پیشنهاد می گردد انجام تزیینات غذا پس از تهیه و پخت آن می باشد که به روش های مختلفی و با استفاده از ابزارهای گوناگونی صورت می گیرد, دو پای ثابت سفره آرایی اغلب برنج و خورش ها هستند که متنوع بودن از ویژگی های برشمرده شده آنها محسوب می گردد.

دیزاین خورش قیمه سیب زمینی با سیب زمینی خلالی و یا طرح های متنوع

همانطور که گفته شد خورش ها جایگاه ویژه ای و درخوری در بخش آشپزی و برنامه غذایی دارند؛ خورش گوجه سبز، خورش فسنجان، خورش بامیه، خورش بادمجان و … که از جمله ی این گستردگی محسوب شده و تزیینات زیبا و جذاب منحصری را می طلبد؛ سیب زمینی یکی از اجزای اصلی و مهم برخی از خورش ها محسوب می شوند که می توانید به روش های مختلفی آن را برای تزیین استفاده کنید؛ از روش های ساده خرد کردن به صورت خلالی گرفته تا خرد کردن به شکل های مختلف و شکیل ساختن آن (شبیه گل رز) بهره ببرید.

خورش قیمه

خورش قیمه یکی از خورش های خوش طعم و محبوب در میان خورش های ایرانی به شمار می رود که جهت پخت آن از پیاز، رب گوجه فرنگی، گوشت قرمز، لپه، سیب زمینی و همچنین لیموی عمانی خشک استفاده می گردد؛ افزودن چاشنی هایی مانند دارچین، پودر گل محمدی یا گلاب، و زیره سبز در صورت تمایل شما می تواند انجام گیرد.

از میان انواع خورش قیمه می توان به ۲ خورش محبوب و معروف آن یعنی خورش قیمه بادمجان و خورش قیمه سیب زمینی اشاره داشت که در از میزبان های موفق در بسیاری از مهمان ها بوده و خواهد بود.

خورش قیمه بادمجان و سیب زمینی

وسایل مورد نیاز

۳۰۰ گرم گوشت خورشتی

۲ عدد پیاز

۴ عدد لیمو عمانی

۱ پیمانه لپه

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

تعدادی سیب زمینی

تعدادی بادمجان (بسته به سلیقه و ذائقه شما می تواند پر بادمجان و یا کم بادمجان باشد)

میزان لازم ادویه خورشتی، فلفل و نمک، دارچین و زردچوبه

روش تهیه

ابتدا برای شروع لپه را شسته و همراه با مقداری آب درون یک قابلمه بر روی حرارت قرار دهید تا پخته شود؛ همچنین روغن، فلفل و نمک را به آن بیافزایید.

پس از پخته شدن لپه ها، آنها را آبکش کنید.

حالا در این مرحله پیازها را به حالت نگینی خرد نمایید و درون تابه ای همراه با روغن تفت دهید؛ پس از تغییر رنگ و متمایل شدن به رنگ طلایی زردچوبه و نمک را نیز اضافه کرده و تفت دهید.

سپس گوشت قرمز را به پیاز افزوده و تفت دهید تا به رنگ قهوه ای تغییر رنگ دهد؛ لپه های آماده شده را نیز داخل تابه ریخته و همراه آنها با حرارت ملایم تفت دهید.

در نخستین مرحله ی افزودن رب گوجه فرنگی را نیز بیافزایید و بعد از کمی تفت خوردن مقداری آب به آن اضافه کنید و مهلت دهید تا پخته شود؛ زمان لازم برای این هدف تقریبا ۲ ساعت می باشد.

در نهایت پس از جا افتادن خورش لیمو عمانی را هم به آن بیافزایید.

 

نکات جالب برای جلوگیری از تیره شدن رنگ خورش

برای خوش رنگ شدن خورش می توانید از گوجه ی رنده شه بهره ببرید، همچنین در مطلوب بودن کیفیت گوشت و رب گوجه فرنگی دقت کافی را داشته باشید.

همچنین مقدار آب افزوده خورش باید به مقدار کافی باشد تا برای کاستن میزان آن مجبور به استفاده از حرارت زیاد در پایان کار و پخته شدن مواد نگردید و در نهایت رنگ خورش شما تیره نگردد.

رب گوجه فرنگی را زیاد تفت ندهید این کار موجب تیره شدن رنگ خورش گشته و در نتیجه خورش قیمه شما ظاهر دلچسب خود را از دست می دهد.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 349 views بار دسته بندی : ریپورتاژ تاريخ : 6 ژانویه 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.